АДФИ не намери никакви финансови нарушения по строителството на стадион

...
 АДФИ не намери никакви финансови нарушения по строителството на стадион
Коментари Харесай

Доклад на АДФИ: Няма финансови нарушения при строителството на Колежа

 АДФИ не откри никакви финансови нарушавания по строителството на стадион " Христо Ботев ". Това разгласи през днешния ден на комисия отговорникът за строителството Атанас Чилингиров.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Има административни неточности, само че това са неща, за които не се носи правосъдна отговорност и се случват при доста планове ", сподели Чилингиров.

Комисията още веднъж не взе решение за предоставяне на възлагателно писмо и гласоподаване на акт 19 за изпълнени строителни действия през месец януари. Това би трябвало да стане на нова комисия идния вторник.

На днешната комисия участваха общинските съветници Ангел Славов от ГЕРБ, доктор Молев о Земеделския съюз, Слави Георгиев- самостоятелен, Владимир Кисьов - Вътрешна македонска революционна организация, Владимир Славенски- Демократична България, Евелин Парасков- Съюз за Пловдив, зам.-кметът Величко Родопски, който е ръководител на комисията, Тошко Тодоров- шеф дирекция Обществени поръчки, както и Цветан Павлов проджект управител на ПИМК, който има право да участва, само че няма право на глас в комисията.

Именно Павлов разгласи, че актът пример 19 към този момент 4- ти ден е в просрочие, което е тотално нарушаване на контракта.
" Явно няма кой да го подпише ", съобщи Павлов.

Парасков и Слави Георгиев пък обявиха, че желаят още малко време да се срещнат с документите.
В последна сметка комисията пое ангажимент във вторник всичко да се гласоподава и да не се губи време, тъй като публичният интерес е огромен.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР